Ingredienser: For 4 personer
- 4 ss peanøttolje
- 220 g tofu (i terninger)
- 4 stykker bok choy
- 2 egg
- 500 g eggnudler
- 1 ½ ts malt korianderfrø
- 4 ts mørk soyasaus
- 4 ts lett soyasaus
- 2 ss vann
- 2 sjalottløk
- 2 ss sesamfrø
- 100 g sukkererter
GARNITYR
- 1 lime (skåret i noen biter)
- 1 vårløk
- 1 chilipepper
- 4 ts sambal oelek
FORBEREDELSER
- Stek finhakket løk og sjalottløk i peanøttoljen og tilsett terninger med tofu i 2 til 3 minutter
- Legg pak choi kuttet i lengder i pannen sammen med sukkerertene
- Tilsett egg, sesamfrø og korianderfrø og rør til det er kokt
- Deglaze med den hvite og mørke soyasausen og tilsett de friske nudlene
- Tilsett litt mer vann om nødvendig
GARNITYR
- Avslutt med lime, vårløk og chilipepper
- Du kan tilby sambal ved siden av retten