Hva er Sous Vide? Sous Vide som betyr "under vakuum" er den franske tilberednings-teknikken som følger den enkle prosessen med vakuumforsegling av ingredienser i en pose, og plasserer deretter posen i et oppvarmet vannbad.
AEG SteamPro-ovnen din gjør det mye enklere, og lar deg bruke Sous Vide uten å måtte plassere den vakuumforseglede posen i et oppvarmet vannbad. Med din AEG SteamPro-ovn kan du bruke Sous Vide-teknikken til å lage mat med nøyaktige resultat hver gang.
Du kan enkelt gjøre det også!
Hva om vi fortalte deg at bare ved å bruke Sous Vide-funksjonen på din AEG SteamPro-ovn, kan du enkelt lage mat som proffene gjør.
Unnskyld meg !- kan det være riktig? Det er riktig! Ved å bare følge disse trinnene hjelper AEG SteamPro ovnen deg enkelt med å få resultater som proffen med hjelp av Sous Vide-teknikken.
Trinn 1
Vakuumforsegl ingrediensene i en plastpose.
Trinn 2
Sett maten i AEG SteamPro-ovnen.
Trinn 3
Velg Sous Vide-ikonet "SV".
Trinn 4 '
Velg ønsket temperatur.
Trinn #5
Velg "Start".
Trinn #6
Nyt!
Sous Vide-matlaging bidrar ikke bare til å garantere utrolige smaker på matrettene uten tap av smak eller fuktighet, men det hjelper også til med å beholde alle næringsstoffene i maten.
La din AEG SteamPro-ovn hjelpe deg med å prøve Sous Vide-matlaging, slik at du kan få konsekvente og nøyaktige resultater hver gang du lager en velsmakende rett.