Vår AEG SensePro® induksjonstopp leveres med stektermometer som måler temperatur og opprettholder nøyaktig temperaturen på maten under matlagingen. Før du bruker steketermometeret for første gang, må du kalibrere det for å sikre at avlesningene av temperaturen blir korrekte.
Følg disse trinnene for å kalibrere SensePro®-steketermometer:
1. Sett steketermometeret på kanten av en kjele med en diameter på bunnen på 180 mm.
2. Fyll kjelen med 1-1,5 liter kaldt vann (minst til merket for minimumsnivå på steketermometer) og plasser den på fremre venstre matlagingssone.
3. Velg Innstillinger > Matsensor > Kalibrering på skjermen og følg instruksjonene på skjermen.
4. Trykk på Start. Når kalibreringen er fullført, vises et popup-vindu på skjermen.
Godt å vite
- Ikke legg salt i vannet, da dette kan påvirke prosedyren for kalibrering.
- Gjenta kalibreringen hvis du flytter induksjonstoppen/komfyren til et annet sted som innebærer en endring av høyden. Eller hvis du bytter ut steketermometeret med en ny.
For mer informasjon om din spesifikke modell, se brukerhåndboken.
Nå som du har lært hvordan du kalibrerer SensePro®-steketermometeret, vil du kanskje vite mer om hvordan du bruker SensePro®-induksjonstoppen.