Oppdag våre oppskrifter

Oppdag våre oppskrifter

Oppdag våre oppskrifter

Dampovn har vært en av de store hemmelighetene til topprestauranter. Få mest mulig ut av ovnen og kok som proffene med våre enkle dampovnsoppskrifter.

  • Løksuppe rett ut av posen

    En ny vri på en tidløs klassiker. Lag en suppe med varme og dybde som få kan måle seg med.

  • Gazpacho med dampede tigerrekers

    Denne kalde spanske-inspirerte suppen er en smakfull rett.

  • Dampete vårruller

    Disse sunne rullene har en fengende kvalitet som gjør de perfekt for selskap.

  • Blåskjellsuppe

    For en rett som ser bra ut og er rask og enkel å forberede er det lite som slår denne franske klassikeren.

  • Kamskjell med fennikel

    En imponerende og veldig rask rett med overlegen aromatisk struktur.

  • Pacific Perception cæsarsalat

    av Catalina Velez

  • Restene av Caesar-salaten

    av Culinary Misfits

  • Hengetørket Cæsarsalat

    Av Ludwig Maurer

  • True Flavour Salad

    av Mark Schatzker

  • Bouillabaisse

    En klassisk fransk fiskesuppe. Fennikel gir et hint av anisfrø og safran gir rik og gyllen farge.

  • Limemousse med bringebærcoulis

    Den skarpe coulisen skjærer gjennom den søte limemousse. Dermed skaper den, den perfekte balanserte dessert som også ser bra ut.

  • Pærer i rødvin

    Inkluder krydderet med mindre du virkelig ikke kan utstå det. De tilfører nemlig en fantastisk varme og dybde til retten.

  • Sjokoladeroulade

    En smaksrik, voksendessert passende for selv det mest sofistikerte middagsselskap.

  • Hobbykokkens

     Boller

  • Hobbykokkens

    Kanelsnurrer

  • Hobbykokkens

    Scones med ost og bacon

  • Dampbakte boller