Sikkerhetsinstruksjoner og advarsler i henhold til EU-forordning 2023/988 er oppført i kapittel 1 og 2 i bruksanvisningen. For sikker bruk av produktet, les hele bruksanvisningen.
Hver service kan ha lokale begrensninger. Les mer ved å klikke på den enkelte servicen.
AEG tilbyr 150 dager åpent kjøp på utvalgte hvitevarer som er kjøpt hos utvalgte kjøkkenforhandlere. Du får en bekreftelse på e-post når du har registrert produktet. Les mer.
FunksjonerMarinating/Infusion, Max. vacuum, Med. vacuum, Min. vacuum, Sealing time
Nettovolum, liter8
Vacuuming pump power,m3/h3
Dimensjoner350x250
BI_Dimensions_VacuumSealerDrawer139x560x550
Dimensions_VacuumSealerDrawer_Chamber72x408x276
Volt220/240
Advarsler
Viktige forholdsregler for sikker bruk og installasjon.
Prestasjon
Nettovolum, liter: 8
Installasjon
Dimensjoner: 350x250
BI_Dimensions_VacuumSealerDrawer: 139x560x550
Dimensions_VacuumSealerDrawer_Chamber: 72x408x276
Volt: 220/240
Annet
Produktnummer (PNC): 947 727 286
Funksjoner: Marinating/Infusion, Max. vacuum, Med. vacuum, Min. vacuum, Sealing time
Vacuuming pump power,m3/h: 3
Produktdetaljer
En vakuumskuff i kompaktserien med elegant sort design, som fjerner inntil 99,9% av luften i vakuumposen. Gir muligheter for å tilberede mat etter Sous Vide-metoden. Vakuumskuffen sørger også for at matvarenes ferskhet kan bevares opp til tre ganger lengre enn ved vanlig kjølelagring. Designet for perfekt integrering under ProCombi Plus-ovnen.
Vakuum-forsegl matrettene for et perfekt, profesjonelt resultat
Vår Vacuumforsegler lar deg utforske den profesjonelle SousVide-metoden i matlagingen hjemme. Perfekt forsegling av smak, fuktighet og næringsstoffer.
Garantert resultater av høy kvalitet - selv for måltider tilberedt på forhånd
Forbered og forsegl ingrediensene til måltidet når det passer deg best. Du kan være trygg på at friskhet og smak vil være perfekt bevart før du koker den.
Bevar det aller beste i matvarenes smak og tekstur
Bevarer mer fuktighet og intensiver smaksopplevelsen med matlaging i en SousVide-ovn, ved hjelp av Vacuum Sealer-skuffen som forsegler matrettene.
Fordi de fineste ingredienser fortjener det aller beste konserveringsmetode
Bevare ingrediensenes friskhet opptil tre ganger lengre enn med kjølelagring ved hjelp av profesjonell vakuum-forsegling.
Mindre tid, mer smak
Gjenskap autentiske smaker fra rundt om i verden på en brøkdel av den tradisjonelle marineringstiden. Plasser maten din og krydder i vakumforseglingsskuffen, lukk lokket og trykk på knappen. Denne metoden er beregnet grundig slik at den reduserer marineringstiden drastisk, noe som lar deg produsere smaker som gir vann i munn med en distinktiv dybde – bare uten ventetiden.
Support
Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.