AEG Taste Store
Smak forskjellen: AEG Taste Stores
Damp tar frem det beste i råvarene – både av smak og saftighet. Maten smaker rett og slett mer når den tilberedes med damp.
Finn din nærmeste AEG Taste Store, og opplev selv hvor fantastisk resultatet blir med damp!
AEG Taste Store - smak forskjellen
Lurer du på hvorfor det skal være så bra å tilberede maten din i en dampovn? AEG Taste Store viser deg magien i praksis- og du får selvsagt smake!
Dette får du oppleve på våre AEG Taste Stores:
· Eksklusive kampanjetilbud
· Lær alle fordelene med damp i matlagingen
· Produktdemo
· Deilige smaksprøver
Sjekk kartet og finn ut når AEG Taste Store er i nærheten av deg.
Fordeler med damp
Smaken
Damp tar frem det beste i råvarene – både av smak og saftighet. Maten smaker rett og slett mer når den tilberedes med damp.
Fargen
Råvaren mister verken farge eller spenstighet når den tilberedes med damp. Aspargesen er fortsatt grønn, gresskaret er oransje og brødet blir gyllenbrunt.
Næringsinnehold
Råvaren beholder betydelig flere vitaminer og mineraler når du dampkoker den i stedet for å koke den på vanlig måte. Dampen bevarer næringsstoffene.
Baketips med Linda og Pascal
Oppdag mer med AEG
Bak med damp!
Hobbykokken viser deg hvordan du skal bake din favorittbakst med damp. Eller sjekk ut noen av våre andre spennende oppskrifter.
Ovn med damp
Lurer du på hva som menes med pyrolyse, matlaging med damp og sous vide? Hva skiller en ovn med damp fra en ordinær ovn? Hvilken ovn skal man velge? Dette, og mye mer, får du svar på her.